Om Oss

Om Oss

På CARPE ADVENTURES (org.nr. 556839-0727) i Uppsala är vi specialiserade på expeditioner och äventyrsresor. Vi drivs av en nyfikenhet och passion för äventyr. Att få uppleva när en isbjörn ställer sig på bakbenen och sätter upp sina ramar mot skrovet är oförglömligt. Vi var där i det ögonblicket! Det är den typen av upplevelser vi vill förmedla till dig.

Tack vare vår långa erfarenhet inom resebranschen har vi byggt upp starka relationer med de största och bästa äventyrsarrangörerna i världen. Med vår kunskap och kompetens skräddarsyr vi unika och spännande upplevelser åt våra resenärer. Vi är glada och enormt stolta över våra fina omdömen från tidigare äventyrare.

Gemensamt för alla våra resor är – omtanke, hänsyn och små resesällskap. Omtanke om den lokalbefolkning vi besöker, hänsyn till natur och miljö, och resor i små grupper med lokala guider. Då anser vi att upplevelsen blir så genuin som möjligt.

Vår filosofi - Din Resa Är Min Resa

Funderar du på att vandra Inkaleden med familjen, resa solo till Galapagosöarna eller göra en expedition till Antarktis så har du kommit rätt. Vi är lyhörda utifrån dina önskemål och vet att vi alla har våra egna drömmar. Vår passion för äventyr har lett oss till att idag kunna erbjuda marknadens bredaste utbud av upplevelseresor. Vi hjälper dig att hitta just din resa.

peopleloveus-badge-1.svg

UNIKA ÄVENTYRSRESOR MED OMTANKE OCH HÄNSYN TILL MÄNNISKOR, DJUR OCH MILJÖ

Aventyrsresa_tva_presoner_talt_utsikt.jpg

TRYGG OCH SÄKER - VI GRUNDADES 2007 OCH HAR EN LAGSTADGAD GARANTI HOS KAMMARKOLLEGIET.

Peru_vandringsresa_Anderna_vandrare_och_quechua_dam_bergsvy.jpg

UPPLEVELSER FÖR ALLA - RESER DU SOLO BETALAR DU INGET EXTRA.

Afrika_Tanzania_vandring_Kilimanjaro_Barranco_utsikt_Meru.jpg

Varför Välja Oss

- Ambitiösa specialister med över 60års samlad erfarenhet från resebranschen.

- Små resesällskap med trygghet, kamratskap och unik inblick på resmålet.

- Erfarna guider med passion för resmålet och kunskap om lokala seder och bruk.