Olika Resplaner

Äventyrsresor med fler resplaner

Ibland händer det att vi har flera resplaner för samma äventyrsresa. Oftast är det små justeringar som skiljer avgångarna åt. För det mesta handlar det om aktiviteter som är säsongsstyrda, till exempel bergsvandringar som kanske inte lämpar sig vintertid. Det kan också vara så att vi har valt att uppdatera och förbättra en tur tack vare er värdefulla feedback.

Alternativa resrutter till Machu Picchu

De flesta av våra resor till Peru inkluderar den klassiska vandringen på Inkaleden till Machu Picchu. Ibland händer det dock att tillstånden till Inkaleden är slutsålda eller att leden är stängd för underhåll (varje år i februari). Det kan också vara så att ett sällskap vill dela upp sig, några vandrar och andra tar tåget. Tack vare våra alternativa resrutter så kan man alltid välja det upplägg av turen som passar en själv bäst. Oavsett vilket alternativ man väljer så sammanstrålar gruppen vid Machu Picchu och reser gemensamt tillbaka till Cusco.

Är tillstånden till Inkaleden slut? Inga problem - så länge det finns platser kvar på avgången så kan du vandra Laresleden eller ta tåg till Machu Picchu. Dessa avgångar brukar också vara förmånligt rabatterade - så passa på!

Är Inkaleden stängd på grund av underhåll? Då kan du välja Laresleden eller tåg till Machu Picchu. Tänk på att det är mycket nederbörd i Anderna under denna månad, februari.

Är det någon i sällskapet som inte vill vandra? Det löser vi! Ni kan boka samma resa men välja olika sätt att ta er till Machu Picchu.

Har du redan vandrat Inkaleden? Välj Laresleden - en "levande" Inkaled som fortfarande används av Quechuabefolkningen idag. Vandringen är krävande, vacker och upplevelserik - och kräver inget tillstånd.

Vill du ha extra tid i Heliga dalen och Cusco? Välj då tågresan till Machu Picchu. Detta alternativ frigör mer tid i din resplan för andra guidade aktiviteter och upplevelser.