Rundresa Vietnam

ÖVERSIKT

Följ med på en magisk tvåveckors äventyrsresa i Vietnam, från Hanoi till Ho Chi Minh. Upptäck den ståtliga huvudstaden Hanoi, de frodiga kullarna i Da Bac-regionen, det fantastiska kalkstenslandskapet på Cat Ba Island, den majestätiska historiska staden Hue, den sagolika atmosfären i Hoi An, de underbara vattenvägarna i Mekongdelta samt de livliga gatorna i Ho Chi Minh. Utforska inte bara städernas imponerande höjdpunkter, utan även den avlägsna landsbygden långt borta från turistmassorna. En vistelse hos en familj i Sung Village, gömd i skogen bland grottor och teplantager, ger dig tillfället att vandra genom minoritetsbyar och uppleva det fridfulla Vietnam när det är som allra bäst.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Hanoi till Ho Chi Minh City

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 16 personer

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande turguide samt lokala expert guider.

Detta ingår

Boende: Pensionat (1 natt), Värdfamilj (1 natt), Hotell (10 nätter), Nattåg (2 nätter)

Transport: Båt, Nattåg, Privat minibuss, Taxi, Tåg, Motorcykel

Måltider: Frukostar 12, Luncher 5, Middagar 2

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Hanoi

Xin chào! Välkommen till Vietnam. Ditt äventyr börjar med ett välkomstmöte kl. 18.00 där du kommer att träffa din turguide och dina medresenärer. Om du kommer tidigt kan du ge dig ut på gatorna och utforska Vietnams kaotiska huvudstad. Hanoi är en lockande stad av kontraster, bäst upptäckt till fots. Ikväll kan du kanske lära känna dina nya resekamrater över ett glas färsk bia hoi. Detta är en skummande, lätt öl som bryggs varje dag och serveras i enkla, öppna "brygghallar" - ta en färgglad plaststol och smutta på din goda dryck.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
maj

18

2024
18 maj 2024 > 01 juni 2024
15 dagar
7+ kvar
14 987 kr17 632 kr

Startstad: Hanoi

Slutstad: Ho Chi Minh City

Pris per person
14 987 kr
17 632 kr
2025

OMDÖME