Matresa Sydkorea

ÖVERSIKT

En matresa där vi fördjupar oss i den spännande upplevelsen av sydkoreansk mat, från bibimbap till gatumarknader där du lätt kan virra bort dig (om det inte vore för vår guide som lotsar dig till de bästa gatustånden). Sydkoreas matupplevelser är ofta härligt avslappnade, och det handlar om att hitta sina favoritsmaker. Prova rätter fyllda med dussintals olika tillbehör, krispig koreansk friterad kyckling tillsammans med ett hantverksöl i små satser, silkeslena glasnudlar blandade med färgglad sallad och de olika, ljuvliga varianterna av kimchi. Upptäck den smakfulla mångfalden och det rika kulinariska arvet i detta land.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Seoul till Seoul

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12 personer i gruppen

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande turguide, lokala expertguider

Detta ingår

Boende: Hotell (5 nätter), Tempel-vistelse (1 natt), Hanok (1 natt)

Transport: Privatfordon , Tåg , Lokalbuss , Tunnelbana , Taxi

Måltider: Frukost x5, Luncher x5, Middagar x5

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Seoul ( M )

Välkommen till Seoul, Sydkoreas pulserande huvudstad med högteknologiska uppfinningar, glittrande skyskrapor och delikata smaker. Vårt äventyr börjar officiellt med ett välkomstmöte klockan 18:00 på starthotellet, där du kommer att träffa din guide och dina medresenärer. Med de formella procedurerna avklarade är det dags att dyka ner i Sydkoreas matvärld! Först kommer vi att njuta av en välkomstmiddag med koreansk friterad kyckling och öl, en äkta 'chimaek'-upplevelse. Sedan beger vi oss till Gwangjang Market för en fördjupad introduktion till sydkoreansk gatumat. Vi kommer att utforska den enorma marknad som dokumenteras väl i Netflix-serien 'Street Food'. Med hjälp av vår guide får vi en mat- och kulturupplevelse utan dess like.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
maj

06

2024
06 maj 2024 > 13 maj 2024
8 dagar
5 kvar
33 779 kr37 526 kr

Startstad: Seoul

Slutstad: Seoul

Pris per person
33 779 kr
37 526 kr
2025

OMDÖME