Resa Rwanda och Bergsgorillor i Uganda

ÖVERSIKT

Rwanda och Uganda är ofta bortglömda resemål - men som äventyrlig resenär vill du inte missa denna nio dagars resa genom dessa länders vilda landskap med rik historia och facsinerande djurliv. Lär dig om de förödande händelserna som ägde rum i Rwanda, ett vackert land som ständigt strävar framåt. Kombinera detta med den otroliga naturen och det mångfacetterade djurlivet i Uganda. Följ med på en oförglömlig äventyrsresa i sökandet efter bergsgorillor, och du kommer att uppleva ett spektrumet av känslor och fysiska utmaningar.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Kigali till Kigali

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12 personer

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande turguide samt chaufför och lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell (3 nätter), Safarilodger (5 nätter)

Transport: 4WD fordon

Måltider: 8x frukostar, 3x luncher, 3x middagar

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Kigali

Välkommen till Kigali, Rwandas huvudstad sedan landet blev självständigt år 1962. Många förknippar Rwanda med de fruktansvärda folkmorden som ägde rum år 1994, men detta är ett land som under åren har strävat efter att återuppbygga sin ekonomi och har mycket att erbjuda den äventyrlige resenären. Och även om det förflutna inte bör eller kommer att glömmas bort, så ser framtiden ljus ut för Rwandas turism tack vare dess vänliga befolkning, ett överflöd av sjöar och de vackra Virunga-bergen. Din äventyrsresa börjar med att du träffar turguiden och dina medresenärer kl. 18:00 på starthotellet.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2023
dec

21

2023
21 dec. 2023 > 29 dec. 2023
9 dagar
2 kvar
49 764 kr

Startstad: Kigali

Slutstad: Kigali

Pris per person
49 764 kr
2024

OMDÖME