Rundresa Sydamerika - Premium

ÖVERSIKT

Följ med på en 24 dagar lång Premium rundresa i Sydamerika där du får uppleva en mängd unika underverk sprida över Peru, Chile, Argentina och Brasilien. Fördjupa dig i inkakulturens gamla traditioner, besök Amazonas regnskog och beundra de magnifika ruinerna av Machu Picchu. Njut av energin i Santiagos och Buenos Aires livliga kvarter och smaka på några av världens bästa viner i Mendoza. Upplev den mäktiga kraften av Iguazufallen innan vi slutligen anländer till en av världens vackraste städer, Rio de Janeiro. Med hjälp av engagerade expertguider kommer du att upptäcka Sydamerikas många skatter.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Lima till Rio de Janeiro

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande turguide, lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Bekväma hotell (17 nätter), Unika övernattningar (6 nätter)

Transport: Flyg inom Sydamerika , Tåg , Privata fordon , Båt , Cykel

Måltider: 23 x Frukostar, 8 x Luncher, 8 x Middagar

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Lima ( M )

Välkommen till Peru! Ditt äventyr börjar i Lima, där du blir hämtad från flygplatsen vid ankomst och körd till vårt hotell. Här kommer du att träffa den lilla grupp av medresenärer samt vår lokala guide för ett välkomstmöte kl. 14. Efteråt ger vi oss ut på en promenad tillsammans med vår guide i centrala Lima för att lära känna staden . Beundra de koloniala byggnaderna vid Plaza Mayor och besök de kusliga katakomberna i Saint Francis-klostret. Sedan beger vi oss bortom turiststråken till Alameda de Chabuca Granda - ett område som är populärt bland lokalbefolkningen. Stanna till vid de färgglada gatustånden för att smaka på några av Limas favoritsnacks, som peruanska munkar och mazamorra morada; gröt gjord av lila majs. Men se till att lämna lite plats, för kvällens middag är verkligen något speciellt. Lima har en av världens mest respekterade kulinariska scener, och ikväll kommer du att besöka en av stadens bästa restauranger med fantastisk utsikt omgiven av antika ruiner. Den kreativa kocken serverar traditionella peruanska rätter med moderna twistar i en unik miljö.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
sep

07

2024
07 sep. 2024 > 30 sep. 2024
24 dagar
2 kvar
148 886 kr

Startstad: Lima

Slutstad: Rio de Janeiro

Pris per person
148 886 kr
2025

OMDÖME