Vandring Tamang Heritage Trail och Langtang Dalen

ÖVERSIKT

Den heliga tibetanska kulturen genomsyrar varenda centimeter av denna 15-dagars expedition och verkar beröra allt längs sin väg. Vårt episka vandringsäventyr tar oss djupt in i Tamang-regionens inre när vi följer den fridfulla Tamang Heritage Trail (begränsad fram till 2004) och utforskar vildmarken i Langtang nationalpark. Upplev överraskande grönskande landskap och bo i byar för att fördjupa dig i Tamang-kulturen och knyta an till lokalbefolkningen. Allt detta, och vi har ännu inte nämnt de hisnande vyerna över Manaslu Massif, Ganesh, Langtang och Jugal Himalaya. Denna trek är perfekt för den äventyrliga och aktiva resenären som söker något unikt, bortom turistlederna.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Kathmandu till Kathmandu

Resekategori: Vandringsresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12 personer

Fysisk Gradering: Krävande

Guider: Engelsktalande turguide, erfaren vandringsguide, assisterande vandringsguider och sherpas.

Detta ingår

Boende: Hotell (2 nätter), tehus (11 nätter), Bondgård (1 natt)

Transport: Privatfordon, lokalbuss

Måltider: 1xfrukost

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Kathmandu

Du är framme! Vi har ett välkomstmöte klockan 14.00. Efter genomgången har du egen tid resten av dagen och kvällen. Vanligtvis styr vår turguide upp en frivillig middag för gruppen på en av Kathmandus utmärkta restauranger. Om du anländer tidigt till Kathmandu så passa på att utforska de olika sevärdheterna i denna fantastiska stad.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
mar

09

2024
09 mars 2024 > 23 mars 2024
15 dagar
7+ kvar
12 215 kr13 572 kr

Startstad: Kathmandu

Slutstad: Kathmandu

Pris per person
12 215 kr
13 572 kr

OMDÖME