Hälso- och Yogaresa Island

ÖVERSIKT

Islands drömlika landskap är nog det närmaste man kan komma en utomkroppslig reseupplevelse. Landets fridfullt karga landskap är en perfekt plats att fly vardagens alla distraktioner. Vår rogivande äventyrsresa längs sydkusten börjar med en vandring upp på höjden Öskjuhlíð. Därifrån kan vi beundra utsikten över Reykjaviks mosaikliknande arkitektur. Tack vare privat transport kan vi ta god tid på oss att utforska de berömda sevärdheterna längs Gyllene cirkeln och i Tingvalla nationalpark innan vi beger oss till Reynisfjaras obeskrivligt vackra svarta sandstränder för en unik meditation. Ett besök till Island är naturligtvis inte komplett utan ett besök till Blå lagunen, ett vallfärdsmål för resenärer som är beredda att resa över halva världen för att koppla av i de naturligt uppvärmda vattnen.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Reykjavik till Reykjavik

Resekategori: Hälsoresor

Åldersgräns: Minimum ålder 12 år

Gruppen: Max 16, snitt 12

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande upplevelseguide samt lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell (6 nätter).

Transport: Privat fordon, till fots.

Måltider: 6x frukostar, 1x lunch, 2x middagar

Extra utgifter

Räkna med USD310-405 för måltider som inte ingår.

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Reykjavik

Ankomst när som helst. Flygplatstransfer till vårt hotell i Reykjavik ingår. Här får du träffa resten av gruppen under ett välkomstmöte. Passa på att sätta upp ditt inre mål för resan.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
maj

19

2024
19 maj 2024 > 25 maj 2024
7 dagar
7+ kvar
25 917 kr34 556 kr

Startstad: Reykjavik

Slutstad: Reykjavik

Pris per person
25 917 kr
34 556 kr
2025

OMDÖME