Yogaresa Bali - Wellness

ÖVERSIKT

Det tropiska paradiset Bali har länge lockat till sig resenärer som vill upptäcka sin andliga sida. Vi börjar vår inre resa i ett hinduiskt tempel i Ubud där vi deltar i en Canang, en traditionell offerceremoni. Sedan ger vi oss iväg på en nio dagar lång rundtur fylld med föryngrande aktiviteter, hälsosam mat och spännande sevärdheter. Du kommer att förtrollas av Balis rofyllda stämning. Du får tillfälle att uppleva allt från daglig yoga, till traditionella balinesiska helande ceremonier, till fridfulla stränder som Pemuteran och Sanur. Det här är en plats dit människor från hela världen vallfärdar för att finna inre lugn och mening.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Ubud till Sanur

Resekategori: Hälsoresor

Åldersgräns: Minimum ålder 12 år

Gruppen: Max. 20, snitt 15.

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande upplevelseguide samt lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell (8 nätter).

Transport: Privat van, cykel, till fots.

Måltider: 8x frukostar, 4x luncher

Extra utgifter

Räkna med USD125-165 för måltider som inte ingår.

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Ubud

Ankomst när som helst. Ankomsttransfer ingår. På kvällen, under välkomstmötet, får du träffa gruppen och vår ledare. Passa på att visualisera ditt inre mål för resan.

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2023
nov

05

2023
05 nov. 2023 > 13 nov. 2023
9 dagar
7+ kvar
16 553 kr19 475 kr

Startstad: Ubud

Slutstad: Sanur

Pris per person
16 553 kr
19 475 kr
2024
2025

OMDÖME