Rundresa Norra Indien - Premium

ÖVERSIKT

Välkommen till norra Indien, där forntida religion, kulturellt arv och vilda underverk sammanvävs med landets moderna fasad. Under detta 10-dagars premiumäventyr kommer du att upptäcka den rosa staden Jaipur, bevittna Mughalrikets prakt i Delhi och Agra, rulla genom Ranthambhore nationalpark i jakten på tigrar och njuta av stämningen i heliga Varanasi under en kryssning i soluppgången. Vår lokala turguide kommer att lyfta fram Indiens magi, från lyxiga palats till färgstarka basarer och enastående Taj Mahal. Upptäck Indiens kulturella hjärta, fyllt at berömda platser och gömda pärlor.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Delhi till Delhi

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12

Fysisk Gradering: Lätt

Guider: Engelsktalande turguide samt lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell (7 nätter), Unikt boende (2 nätter) Jaipur

Transport: Motor-rickshaw ,båt ,cykel-rickshaw ,tunnelbana ,inrikesflyg ,privatfordon ,jeep

Måltider: 9x frukostar, 1x lunch, 1x middag

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Delhi ( M )

Välkommen till Indien! Vi möter dig på flygplatsen och kör till starthotellet. Ikväll, runt 18-tiden, har vi ett viktigt välkomstmöte där du får träffa vår guide och dina medresenärer. Fram tills dess har du egen tid att utforska denna spännande och kaotiska huvudstad. Delhi är fylld med historiska platser från olika epoker, museer, gallerier och oändligt många basarer. Efter mötet äter vi middag tillsammans på en av Delhis äldsta restauranger som har glatt besökare i över 80 år. Den ikoniska restaurangen sägs ha introducerat glass och finmiddagar i Indien. Ikväll kommer vi att uppleva de magiska smakerna i den indiska maten. Vi kanske börjar med några klassiska rätter som mutton rogan josh och paneer tikka.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
sep

06

2024
06 sep. 2024 > 15 sep. 2024
10 dagar
7+ kvar
35 844 kr

Startstad: Delhi

Slutstad: Delhi

Pris per person
35 844 kr
2025

OMDÖME