Expedition Indien - Tjejresa

ÖVERSIKT

Vår tjejresa mellan städer, byar och öknen i Rajasthan ger en unik inblick i livet för indiska kvinnor. Denna 12-dagars expedition, i en grupp enbart för kvinnor och en lokal kvinnlig guide, kommer bjuda på en djupdykning i regionens kultur och historia, sedd genom ögonen på de kvinnor som lever här. Vi börjar i livliga Delhi där vi reser i tunnelbanevagn avsedd enbart för kvinnor, därefter fortsätter vi ut till Tharöknen för att träffa lokala kvinnor och njuta av en traditionell Kalbeliya-dansföreställning. I byn Chandelao Garh besöker vi ett projekt som stödjer kvinnliga konstnärer och i Jaipur följer vi med på en inspirerande rickshaw-tur med en kvinnlig guide från Pink City Rickshaw Co. Det här är Indien som du aldrig har sett det förut.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Delhi till Delhi

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12 tjejer.

Fysisk Gradering: Lätt

Guider: Engelsktalande turguide plus lokala expert guider.

Detta ingår

Boende: Hotell (3 nätter), Nattåg (1 natt), Camping med enkla faciliteter (1 natt), Heritage-boende (6 nätter)

Transport: Motor-rickshaw , Buss , Bil, Cykel-rickshaw , Jeep , Metro , Nattåg , Privatfordon , Transferbuss

Måltider: Frukostar X3, Middagar x5

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Delhi ( M )

Namaste! Välkommen till Delhi. Vår tjej-expedition börjar med ett välkomstmöte klockan 18:00 på starthotell. Träffa vår lokala guide och dina medresenärer för att prata om förväntningarna på ditt äventyr. Lär känna din grupp och njut av din första smak av Indiens berömda mat under middag på en lokal restaurang.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2023
dec

21

2023
21 dec. 2023 > 01 jan. 2024
12 dagar
5 kvar
13 676 kr15 196 kr

Startstad: Delhi

Slutstad: Delhi

Pris per person
13 676 kr
15 196 kr
2024

OMDÖME