Rundresa Colombia

ÖVERSIKT

Colombia har en tendens att vara en underskattad resedestination, vilket bara innebär att det finns ännu fler orörda skatter av detta vackra land för dig att utforska. Om du har två veckor att avvara finns det inget bättre sätt att upptäcka Colombia än under en rundresa där du får uppleva lokala nationalparker, stränder, bysamhällen och städer. Dessutom är det en oslagbar destination om du vill prova delikatesser som färska skaldjur på stränderna i Cartagena och gudomligt kaffe från regionen Calarcá. Var en del av återupplivningen av detta varma och välkomnande land och kom tillbaka med fler berättelser än du någonsin kommer att ha tid att berätta. OBS - Du kan kombinera denna resa med 5 dagars vandring till Lost City. Vandringen kan också bokas separat - 7 dagar med start & slut i Santa Marta.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Bogotá till Santa Marta

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 12 år

Gruppen: Max 16, snitt 12

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande guider och lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell/pensionat (13 nätter), hacienda (2 nätter).

Transport: Flyg, privat van, 4x4, till fots

Måltider: 15x frukostar, 3x luncher

Extra utgifter

Räkna med USD405-530 för måltider som inte ingår.

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Bogotá

Ankomst när som helst denna dag. Vi har en viktig samling på starthotellet runt 18-tiden. Innan dess kan du utforska stan på egen hand. Här finns massor att se och göra. Vi hjälper dig gärna med förslag.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
maj

25

2024
25 maj 2024 > 09 juni 2024
16 dagar
7+ kvar
29 872 kr37 340 kr

Startstad: Bogotá

Slutstad: Santa Marta

Pris per person
29 872 kr
37 340 kr
2025

OMDÖME