Rundresa Botswana Safari

ÖVERSIKT

Inom sina gränser huserar Botswana världens största saltöknar, inland-delta och antal elefanter, vilket ger landet alla anledningar att skryta. Resan inkluderar också Zimbabwe's Victoriafallen och Namibias Caprivi-region och hyllar därmed både Botswanas natur- och kulturskatter. Bo på en lodge med utsikt över en vattenhål som ofta besöks av elefanter, bevittna flodhästar som plaskar längs Chobe River och paddla genom Okavango Delta i en traditionell utgrävd kanot. Om det är mångfalden av landskap, djurliv och kulturer du är ute efter, då är detta den ultimata resan.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Victoriafallen till Victoriafallen

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 16

Fysisk Gradering: Lagom

Detta ingår

Boende: Hotell (2 nätter), Lodge (4 nätter), Enkel Lodge (2 nätter)

Transport: Privatfordon ,Båt , Mokoro-kanot

Måltider: Frukost X8, Luncher X2, Middagar X2

Extra utgifter

Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Victoriafallen

Mhoro! Välkommen till Zimbabwe. Ditt äventyr börjar idag med ett välkomstmöte klockan 18.00. Om du kommer tidigt kan du utforska några av de valfria aktiviteterna runt Victoria Falls. Den zimbabwesiska sidan av fallen erbjuder den bredaste utsikten över denna kolossala naturföreteelse. Helikopterturerna är otroliga – om du väljer en sådan, välj Zambezi Helicopter Company (CAA Zimbabwe), det enda företag som vi rekommenderar. Efter välkomstmötet, varför inte lära känna dina medresenärer över en gemensam middag?

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
okt

02

2024
02 okt. 2024 > 10 okt. 2024
9 dagar
7 kvar
24 998 kr

Startstad: Victoriafallen

Slutstad: Victoriafallen

Pris per person
24 998 kr
2025
2026

OMDÖME