Expedition Borneo - Vilda Orangutanger

ÖVERSIKT

Upplev de varsamma jättarna i Borneos djungler - de skygga orangutangerna. Under vår 12-dagars expedition utforskar vi det fascinerande djurlivet. Kalimantan, den indonesiska delen av Borneo, är fylld med djungler att utforska, kulturer att lära känna och välkomnande människor att skratta med - men expeditionen kommer att bjuda på mycket mer än så. Med bekvämt boende på ekolodger och en vistelse i traditionell långstuga mitt i djungeln, möjligheten att studera orangutanger och lära dig om hur lokala samhällen arbetar för att säkerställa att dessa varleser och andra endemiska djur fortsätter att frodas i detta lilla paradis i djungeln. Bevittna ett orört Borneo innan andra upptäcker det, och få en unik möjlighet att uppleva orangutanger i deras naturliga habitat.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Jakarta till Jakarta

Resekategori: Rundresor

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 12

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande expeditionsledare och lokala expertguider.

Detta ingår

Boende: Hotell (6 nätter), Ekolodge (3 nätter), Resort (1 natt), Longhouse (1 natt)

Transport: Inrikesflyg , Taxi , Klotok-båt , Kanot , Privatfordon

Måltider: Frukost x11, Luncher x7, Middagar x7

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. ** Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Jakarta

Selamat datang! Välkommen till Jakarta, Indonesien. Ditt äventyr börjar med ett välkomstmöte klockan 18:00 idag. Om du råkar anlända tidigt, kan du utforska några av Jakartas intressanta museer, såsom Wayang Museum (fyllt med traditionella dockor), Balai Seni Rupa Museum (bildkonst och keramik) eller Nationalmuseet. Om du inte har extra tid idag så gör det inget. Du kommer att ha tid att utforska mer av staden i slutet av vår expedition. Efter vårt viktiga möte finns det tillfälle att lära känna dina nya reskamrater, och njuta av en lokal måltid. Vår guide kommer att ha förslag på bra ställen att besöka.

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
jun

18

2024
18 juni 2024 > 29 juni 2024
12 dagar
3 kvar
29 870 kr

Startstad: Jakarta

Slutstad: Jakarta

Pris per person
29 870 kr
2025
2026

OMDÖME