Resekategorier

Vi hoppas att du ska hitta en resekategori och äventyrsresa som matchar dina behov och önskemål. Föredrar du en aktiv resa där man upptäcker ett resmål till fots, med cykel eller kajak? Reser du kanske med barnen och vill utforska en destination i sällskap med likasinnade familjer? Oavsett vilken äventyrsresa du väljer så reser vi alltid på ett hänsynsfullt sätt i små grupper.

Klassiska Äventyrsresor

En kombination av fascinerande upplevelser, lokala stödprojekt, kulturella möten, ikoniska sevärdheter, utvalda aktiviteter och delikata kök. Komplettera med våra entusiastiska och erfarna guider så har du den perfekta äventyrsresan!

Vandringsresor

Ett äventyr som får igång kropp och puls samtidigt som sinnena fylls av nya intryck. Ett aktivt sätt att uppleva det bästa resmålet har att erbjuda. I övrigt har vandringsresorna samma suveräna upplägg som våra klassiska äventyrsresor. En gruppresa med tydlig struktur när det gäller logistik (transport, boende och måltider), guider och utrustning.

Rundresor

Ett vinnande resekoncept, i små grupper utforskar ett eller flera länder tillsammans med en erfaren guide. Upplev höjdpunkterna men även våra hemliga smultronställen. Vi kommer riktigt nära och fördjupar oss i allt från kultur och historia till landskapen och vildmarken. Rundresorna inkluderar bekvämt boende i olika former men även minnesvärda övernattningar hos lokala värdfamiljer kan förekomma.

Familjeresor

Ett fantastiskt sätt att uppleva världen på hela familjens villkor. Våra familjeresor är anpassade för stora och små äventyrare från sex år. Boendet är bekvämt och transportsträckorna minimerade. Grupperna är små och guiderna entusiastiska. Välj bland våra klassiska familjeäventyr eller våra uppgraderade National Geographic Family Journeys.

Kryssningar

Ett njutbart sätt att utforska några av världens mest spännande platser. Med små fartyg, erfaren besättning, utsökt mat och minnesvärda strandhugg blir detta en äventyrsresa utöver det vanliga.

Hälsoresor

En upplevelse som ger kraft och energi åt både kropp och själ. Njut av intressanta samtal och god mat tillagade på hälsosamma lokala ingredienser. Få kontakt med kroppen under spännande äventyrsaktiviteter i vacker natur.

Expeditioner

Episka expeditioner till polarområdena, Arktis och Antarktis. Med hjälp av specialanpassade fartyg utforskar vi dessa unika miljöer på ett tryggt och säkert sätt. En erfaren besättning med regional spetskompetens bidrar till en oförglömlig polarexpedition.