08-32 09 90
We're open now

09:00 - 19:00 alla dagar

Kungsgatan 16 i Uppsala

se
en

Resa Galapagos - Yacht Monserrat - Kryssning 8 dagar

10 dagar, från 32357 SEK tidigare 40436 SEK
Galapagos
Se alla
10 dagar
från 32357 SEK -20% 40436 SEK
Ring våra reseexperter 08-32 09 90

Har du en fråga? Hör av dig - våra reseexperter hjälper dig gärna!

Skicka meddelande
Översikt

Gör oss sällskap på en spännande kryssning bland de centrala, södra och östra öarna i Galapagos skärgård. Under resan bor vi ombord den rymliga yachten Monserrat. Vi vandrar längs de dramatiska svarta lava stråken på vulkanön Bartolomé, snorklar med sjölejon och andra marina varelser, utforskar Española och njuter på de vita stränderna. Med ett par naturguider till ditt förfogande som kan svara på dina frågor så kommer du hem med ett perspektiv som är ovärderligt.

Passar resan mig?

 • Start/slutstad: Quito till Quito
 • Resekategori: Kryssningar
 • Fysisk gradering: 3
 • Åldersgräns: Från 12 år.
 • Gruppen: Max 20 personer, snitt 14.

Detta ingår

 • Boende: Hotell (2 nätter), ombord Monserrat i hytt med en dubbel eller två sängar (7 nätter)
 • Transport: Inrikesflyg, yacht Monserrat, zodiak, privat fordon.
 • Måltider: 9 frukostar, 7 luncher, 7 middagar
 • Guider: Två engelsktalande certifierade naturguider.

Extra utgifter

Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer.

Alla måltider ingår under tiden ombord. Dryck och dricks tillkommer under kryssningen. Alla måste betala USD 20 (kontant) för sitt transit-kort på Quito flygplats och USD 100 (kontant) i Galapagos parkavgift direkt då man landar. Räkna med att USD 80-105 tillkommer för måltider som ej ingår.

Karta & Dagsprogram
Dag 1 Quito
Anländ valfri tid.
Dag 2 Quito/Puerto Baquerizo Moreno (1F, 1L, 1M)
Tidigt morgon flyg till ön San Cristobal. På eftermiddagen besöker vi Isla Lobes där vi välkomnas av energiska sjölejon som leker i vågorna.
Dag 3 Cerro Brujo/Kicker Rock (1F,1L,1M)
På morgonen gör vi en landstigning vid Cerro Brujo, på San Cristobals norra kust, för att studera sjölejon, marinleguaner och havsfåglar. På eftermiddagen besöker vi ett område på höglandet där vi finner både sköldpaddor och endemisk flora.
Dag 4 Bahía Gardner/Punta Suárez (1F, 1L, 1M)
Vi njuter av en dag på ön Española, en av de äldsta i Galapagos övärld. Vi besöker de vita stränderna i Gardnerbukten och fågelkolonierna i Punta Suárez. Efter vår guidade rundvandring finns det egen tid att simma och snorkla.
Dag 5 Punta Cormorant/Ön Floreana (1F, 1L, 1M)
Landstigning vid Punta Cormorant på Floreana. Vi tar en guidad rundvandring där vi studerar fågel- och djurliv samt lär oss om öarnas naturhistoria. På eftermiddagen besöker vi Post Office Bay. Utflykt och snorkling vid Champion Inlet.
Dag 6 Puerto Ayora (1F, 1L, 1M)
Idag utforskar vi ön Santa Cruz. Vi besöker Fasto Llerena uppfödningscenter samt höglandet för att få uppleva Galapagossköldpaddan i det vilda. Vi får också lära oss om vulkanformationerna på öarna.
Dag 7 Sullivan Bay/Bartolomé (1F,1L,1M)
Vi besöker Sullivan Bay och får uppleva de enorma lavaformationerna i kontrast till den kritvita stranden. Turen fortsätter till ön Bartolomé, en vulkanö känd för den vackra panoramavy man får från utkiksposten.
Dag 8 Bachas Beach/Cerro Dragón (1F,1L,1M)
Här på Bachas Beach kan man koppla av eller simma i det kristallklara vattnet. Nästa stopp är Cerro Dragón, på västkusten av Santa Cruz. Här finner vi landleguaner samt en saltvattenslagun som är populär bland flamingos och andra fåglar.
Dag 9 Black Turtle Cove/Quito (1F)
På morgonen gör vi en utflykt med zodiak och studerar marinlivet i Black Turtle Cove. Sedan är det dags att avsluta vår kryssning och navigera tillbaka till Baltra. Flyget tillbaka till Quito går på eftermiddagen.
Dag 10 Quito (1F)
Avresa valfri tid. *** Varför inte kombinera din resa med någon av våra turer i Peru? Vi bjuder på flyget mellan Quito och Lima eller v.v.
Bilder & Videos
Fartyg

Monserrat bjuder på en perfekt blandning av komfort, service och mäktiga vyer från däck. Båten har ordentligt med utrymme och minsta antalet passagerare per guide i vår flotta.

Läs mer
Datum & priser
Alla år
Nov 02
02 Nov 2019 11 Nov 2019
Undre Däck - Dubbelsäng
2 kvar
40436 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 40436 SEK
Bokningsförfrågan
Nov 02
02 Nov 2019 11 Nov 2019
Undre Däck - Två sängar
2 kvar
40436 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 40436 SEK
Bokningsförfrågan
Nov 16
16 Nov 2019 25 Nov 2019
Undre Däck - Två sängar
1 kvar
40436 SEK 32357 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 40436 SEK 32357 SEK
Bokningsförfrågan
Sorry, an unexpected error occurred.
Omdömen
Vi värdesätter din integritet
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på carpeadventures.se, för att anpassa innehåll, annonser, tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik.