08-32 09 90
We're open now

09:00 - 19:00 alla dagar

Kungsgatan 16 i Uppsala

se
en

Resa Galapagos - Yacht Estrella - Kryssning 8 dagar

10 dagar, från 26610 SEK tidigare 35480 SEK
Kryssningar
Se alla
Galapagos
Se alla
10 dagar
från 26610 SEK -25% 35480 SEK
Ring våra reseexperter 08-32 09 90

Har du en fråga? Hör av dig - våra reseexperter hjälper dig gärna!

Skicka meddelande
Översikt

Resa Galapagos – Yacht Estrella – Kryssning 8 dagar. Vår kryssning ombord bekväma yacht Estrella del Mar tar oss runt i den södra delen av Galapagos övärld. Här möter vi havsleguanerna på Santa Fé och blåsulorna på North Seymour. På ön Espanola får vi uppleva sjölejon och en vacker saltvattenlagun. Snorkelutrustning ingår och vår naturguide finns alltid till hands med intressant fakta och spännande berättelser. Det bästa av allt är att efter en intensiv dag av äventyr så kan man koppla av på däck med en kall dryck innan man drar sig tillbaka till sin luftkonditionerade hytt, med eget badrum och fönster. OBS – vi har fler resrutter och avgångar ombord Estrella del Mar under 2019. Kontakta oss gärna!

Passar resan mig?

 • Start/slutstad: Quito till Quito
 • Resekategori: Kryssningar
 • Fysisk gradering: 3
 • Gruppen: Max 16, snitt 12.

Detta ingår

 • Boende: Hotell (2 nätter), del i dubbelhytt med våningssäng ombord Estrella del Mar (7 nätter).
 • Transport: Inrikesflyg, Estrella del Mar motordriven yacht, van, gummibåt och privat fordon.
 • Måltider: 9 frukostar, 7 luncher, 7 middagar.
 • Guider: Engelsktalande naturguide under vistelsen ombord. Lokal representant i Quito.

Extra utgifter

Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer.

Räkna med USD 80-105 för måltider som ej ingår. Dryck och dricks tillkommer. Den lokala parkavgiften samt transitavgift betalas lokalt på plats, USD 120.

Karta & Dagsprogram
Dag 1 Quito
Anländ valfri tid. Vi har vårt välkomstmöte kl. 18 på starthotellet.
Dag 2 Quito/Puerto Baquerizo Moreno (1F, 1L, 1M)
Tidigt flyg till San Cristóbal. Här möter vi vår guide som eskorterar oss till fartyget. På eftermiddagen besöker vi Isla Lobos. Här finns en liten koloni med sjölejon och det lugna vattnet lockar till både snorkling och simning.
Dag 3 Punta Pitt/Cerro Brujo (1F, 1L, 1M)
Njut av morgonen på Punta Pitt, den enda platsen på Galapagos där man kan se tre arter av sulor samt fregattfåglar, häckandes i samma område. Vi promenerar längs lavakanalerna upp till fågelkolonierna på denna vulkanö. På eftermiddagen besöker vi Cerro Brujos vackra vita stränder och snorklar bland marinlivet i området kring den berömda Leon Dormido, också känd som Kicker Rock - utanför San Cristobal.
Dag 4 Bahía Gardner/Punta Suárez (1F, 1L, 1M)
Vi har nått de sydligaste öarna. Denna morgon kopplar vi av på stranden tillsammans med alla sjölejon och njuter av fantastisk snorkling i Gardnerbukten. På eftermiddagen fortsätter vi till Punta Suárez. Här på den västra sidan av Española går vi på en mycket intressant vandring längs kusten och får tillfälle att se Galapagos albatrossen som vanligtvis häckar här april - november.
Dag 5 Ön Floreana (1F,1L,1M)
Idag besöker vi Mirador de la Baronesa på ön Floreana. Vi passar också på att lägga ett vykort i den berömda posttunnan vid Post Office Bay. Eftermiddagen bjuder på en fantastisk snorklingstur till Corona del Diablo, en undervattenkrater med spännande marinliv. Därefter landstiger vi vid Punta Cormorant för en guidad vandring bland djur- och naturliv samt en lektion i naturhistoria.
Dag 6 North Seymour/Ön Bartolomé (1F,1L,1M)
Efter en tidig frukost tar vi oss till ön North Seymour för att studera fregattfåglar och blåsulor. På eftermiddagen vandrar vi upp på toppen av ön Bartolomé, känd för den vackra utsikten över Galapagos. Vi svalkar oss sedan ett dopp från den mjuka härliga sandstanden.
Dag 7 Ön Genovesa (1F,1L,1M)
Vi tar en morgonpromenad upp mot kratern för att se rödfotade sulor och annat fågelliv. Därefter spanar vi efter marinliv i den skyddade bukten Bahia Darwin. På eftermiddagen gör vi ytterligare en vandring. Här följer vi Prince Philip steps för att få en otrolig utsikt av ön.
Dag 8 Ön Plaza/Ön Santa Fe (1F, 1L, 1M)
Njut av en morgonpromenad längs vilken på South Plaza. Vi spanar efter havsfågel samt sjölejon som simmar i det turkosa vattnet. Senare på dagen utforskar vi ön Santa Fé. Här håller vi utkik efter landleguaner i den unika kaktusskogen.
Dag 9 Puerto Ayora/Quito (1F)
Efter en tidig frukost beger vi oss upp på höglandet för att studera jättesköldpaddorna i det fria. Dessutom hinner vi utforska lavatunnlarna i samma område. Vi fortsätter därefter till flygplatsen på Baltra och flyger tillbaka till Quito.
Dag 10 Quito (1F)
Avresa valfri tid. Du kan också passa på att förläng din vistelse med ett besök till Amazonas eller hantverksmarknaden i Otavalo. Vi bjuder på flygresan om du bestämmer dig för att kombinera Galapagos med en av våra turer i Peru.
Bilder & Videos
Fartyg

Tack vare vår långa erfarenhet av resor till Galapagos så har vi byggt upp ett fantastiskt nätverk av lokala samarbetspartners.

Läs mer
Datum & priser
2019
Aug 04
04 Aug 2019 13 Aug 2019
Upper Deck - Twin
1 kvar
38420 SEK 28815 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 38420 SEK 28815 SEK
Bokningsförfrågan
Sep 01
01 Sep 2019 10 Sep 2019
Upper Deck - Twin
2 kvar
37580 SEK 28185 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 37580 SEK 28185 SEK
Bokningsförfrågan
Sep 15
15 Sep 2019 24 Sep 2019
Upper Deck - Twin
1 kvar
37580 SEK 28185 SEK
 • Startstad Quito
 • Slutstad Quito
Pris per person 37580 SEK 28185 SEK
Bokningsförfrågan
Omdömen
Vi värdesätter din integritet
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på carpeadventures.se, för att anpassa innehåll, annonser, tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik.