Resa Galapagos - Kryssning 8 dagar - Yacht Grand Daphne

ÖVERSIKT

För dig som vill du uppleva vilda djur på nära håll är vår resa till Galapagos, ombord Yacht Grand Daphne, en drömupplevelse. Under vattenytan utanför öarna Santa Cruz, Bartolome och Isabela snorklar vi bland sjölejon, hajar, havssköldpaddor och pingviner. Spana upp mot himlen när vi besöker ön North Seymour eller Caleta Bucanero så upptäcker du sulor, pelikaner och andra fågelarter som seglar över våra huvuden. Utforska Punta Espinosa vulkaniska landskap till fots så hittar du landleguander och Galapagosskarv. Den här kryssningen bland Galapagos centrala öar är en naturupplevelse i världsklass.

Passar resan mig?

Start/slutstad: Quito till Quito

Resekategori: Kryssningar

Åldersgräns: Minimum ålder 15 år

Gruppen: Max 16 personer.

Fysisk Gradering: Lagom

Guider: Engelsktalande naturguide utbildad av Galapagos Park Authority samt kapten med besättning.

Detta ingår

Boende: Hotell (2 nätter), ombord yacht Grand Daphne (7 nätter)

Transport: Yacht, lokalflyg, buss, gummibåt.

Måltider: 9x Frukostar, 7x Luncher, 7X Middagar

Extra utgifter

* Den internationella flygresan till och från start- och slutstad tillkommer. *** Galapagos park- och transitavgift tillkommer med USD 120. Betalas kontant på plats. Är du soloresenär? Välkommen! På våra resor betalar alla samma pris, del i dubbelrum. Du betalar bara tillägg om du vill ha enkelrum. I annat fall delar du rum med en medresenär av samma kön.

KARTA & DAGSPROGRAM

karta
Dag 1 - Quito

Bienvenidos! Välkommen till Ecuador. Detta land kanske är mindre än sina sydamerikanska grannar, men det hävdar sig som kontinentens mest kompletta paket, välsignat med intressanta städer, perfekta stränder och de enastående Galapagosöarna. Äventyret börjar med ett välkomstmöte kl. 17.00 ikväll. Du kan anlända när som helst under dagen eftersom att vi inte har några inplanerade aktiviteter förrän detta viktiga möte. Om du inte hittar något flyg som anländer i tid för att du ska hinna till samlingen kan du överväga att anlända en dag tidigare. Vi hjälper gärna till med att boka en extra natt åt dig (i mån av tillgänglighet).

Frukost ( F ) Lunch ( L ) Middag ( M )

BILDER & VIDEOS

DATUM & PRISER

2024
aug

13

2024
13 aug. 2024 > 22 aug. 2024
10 dagar
7+ kvar
45 808 kr72 326 kr

Startstad: Quito

Slutstad: Quito

Pris per person
45 808 kr
72 326 kr

Startstad: Quito

Slutstad: Quito

Pris per person
47 548 kr
75 226 kr
2025

OMDÖME