Alla bör resa solo någon gång i livet. Om du inte har gjort det ännu så prova det - iallafall en gång. Det är ett av de bästa sätten att lära och att utmana sig själv. Bara för att du reser på egen hand så behöver du absolut inte vara själv. Visst, du kanske börjar resan själv men under våra små gruppäventyr så får du möjligheten att upptäcka vår planet på ett sätt som du aldrig skulle fixa på egen hand. Läs mer om fördelarna att resa solo med Carpe Adventures.

Dela upplevelsen - Här träffar du likasinnade som precis som du vill utforska vår fantastiska planet.

Blanda, ge och ta - Oavsett ålder eller hur många stämplar du har i passet så är du alltid välkommen när du reser solo. 

Tryggheten med egen guide - Vi har expertguider med på varje äventyr. Lämna all logistik och säkerhet i våra erfarna händer.

Betala samma pris - Vi tycker inte att soloäventyrare ska behöva betala extra. Därför matchar vi ihop dig med en rumskompis av samma kön och lovar att du betala samma pris som alla andra.

Eget rum? Inga problem! - Visst, ibland kan det vara skönt att ha eget rum. Inga problem - be oss om ett "Eget rum" pris.

Frihet - Din resa - det är precis vad det är! Det finns alltid tid och utrymme för dig att skapa din egen upplevelse. Ta en fika på ett mysigt café, utforska en marknaden eller ta en tur på mountainbike. Vi ger dig en plan och en riktning - du bestämmer sedan vad du vill göra med den.