Följ med på en spännande och intressant resa till Peru, vaggan till det stora och mäktiga inkaimperiet. Vandra inkaleden till Machu Picchu, ett av världens sju nya underverk. Våra äventyrsresor tar dig till Amazonas frodiga regnskog och de unika vassöarna på Titicacasjön. Följ den peruanska kusten söder ut från Lima till Arequipa och Colca Canyon. Passa på att ta en flygtur över de fascinerande Nazcalinjerna. Den som vill avsluta sin äventyrsresa med sol och bad kan slänga sig i vågorna kring Mancóra, i norra Peru. 

 

Aktiv
Pris
från
:
9 260 SEK
1323 SEK/dag

Vandra Laresleden start/slut Cuzco

7 dagar - startar i Cusco, Peru

Äventyrsresa Peru - Vandra Laresleden är en perfekt kombination för den som vill uppleva de kulturella höjdpunkterna i Heliga Dalen samt anta utmaningen att vandra en av de tuffare

Aktiv
Pris
från
:
9 260 SEK
1323 SEK/dag

Vandra Inkaleden med start/slut i Cuzco

7 dagar - startar i Cusco, Peru

Vandra Inkaleden - En av våra mest populära resor i Anderna. En perfekt kombination av kulturella upplevelser i Heliga Dalen och en av världens mest välkända vandringar.

Resa_Peru_utsikt_Machu_Picchu
Aktiv
Pris
från
:
14 410 SEK
1201 SEK/dag

Vandra Choquequirao till Machu Picchu

12 dagar - startar i Cusco, Peru

Den ultimata äventyrsresan för dig som älskar mäktiga höjder och fascinerande historia. En utmanande 12-dagars resa som slingrar sig fram bland de mest otroliga inkaruinerna i Peru.