Äventyrsresor Nepal

Magiska Nepal med sina höga berg och djupa dalar. Landet delar Everest, världens högsta berg, med sin granne i norr. En äventyrsresa till Nepal bjuder på vandringar i världsklass och tillfället att utforska en av världens mest fascinerande städer, huvudstaden Kathmandu. Staden är ett nav för äventyrare, vandrare och hippies från hela världen. Följ med på en resa till Nepal där du kommer i kontakt med det varma nepalesiska folket, böneflaggor, stupor och mäktiga berg. Se alla våra äventyrsresor.

nepal_kathmandu_dalen_broder_liten_hund
Pris
från
:
9 828 SEK
615 SEK/dag

Vandra Nepal - Annapurna Sanctuary

16 dagar - startar i Kathmandu, Nepal

Vandra Nepal - Annapurna Sanctuary. Från forntida kungadömen till magnifika bergsvyer. Ge dig av på en 10-dagars Annapurna vandring i Nepal och njut av Himalayas otroliga landskap.

Pris
från
:
13 251 SEK
1205 SEK/dag

Familjeäventyr Nepal

11 dagar - startar i Kathmandu, Nepal

Följ med på Familjeäventyr - en actionpackad tur till Nepals mest fängslande städer och landskap. Från äventyrliga Kathmandu, över Himalaya och in i Chitwans grönskande djungler.

Pris
från
:
16 790 SEK
1679 SEK/dag

Resa Nepal och Himalaya

10 dagar - startar i Kathmandu, Nepal

Resa Nepal och Himalaya. Botanisera bland Kathmandus livliga gator, tillbringa en natt på ett buddhistiskt kloster-pensionat och njut av underbar utsikt över Himalaya från Pokhara.