National Geographic Journeys

Detta är en samling unika rundresor utformade för att ta dig djupare i kulturer och livsmiljöer på de platser vi utforskar. Resorna inkluderar fler aktiviteter, ger dig möjlighet att prova saker i praktiken, fler möten med lokala experter samt en hel del egen tid att utforska, men alltid med strukturen och tryggheten man får i liten grupp. Det ingår fler måltider samt att boendet är av högre standard än på våra övriga äventyr. Om du väljer ett av dessa äventyr så stödjer du dessutom National Geographic Societys ideella arbete i miljövård, forskning och utbildning.  

Pris
från
:
15 215 SEK
1902 SEK/dag

Rundresa Jordanien

8 dagar - startar i Amman, Jordanien

UNESCO har kallat den antika stenstaden Petra en av de mest värdefulla kulturella platserna i världen.

Resa Machu Picchu Peru
Pris
från
:
15 215 SEK
1902 SEK/dag

Resa Machu Picchu

8 dagar - startar i Lima, Peru

Denna 8 dagar långa resa i Peru bjuder på både kultur och historia men är också en perfekt introduktion till Machu Picchu

Pris
från
:
16 790 SEK
1679 SEK/dag

Resa Nepal och Himalaya

10 dagar - startar i Kathmandu, Nepal

Resa Nepal och Himalaya. Botanisera bland Kathmandus livliga gator, tillbringa en natt på ett buddhistiskt kloster-pensionat och njut av underbar utsikt över Himalaya från Pokhara.

Pris
från
:
17 840 SEK
2549 SEK/dag

Safari Kruger Nationalpark

7 dagar - startar i Johannesburg, Sydafrika

Under sju dagar utforskar vi det spännande området i och kring Kruger. Vi söker efter elefanter, lejon och noshörningar i en av kontinentens främsta nationalparker samt i ett privat djurreservat.