National Geographic Journeys

Detta är en samling unika rundresor utformade för att ta dig djupare i kulturer och livsmiljöer på de platser vi utforskar. Resorna inkluderar fler aktiviteter, ger dig möjlighet att prova saker i praktiken, fler möten med lokala experter samt en hel del egen tid att utforska, men alltid med strukturen och tryggheten man får i liten grupp. Det ingår fler måltider samt att boendet är av högre standard än på våra övriga äventyr. Om du väljer ett av dessa äventyr så stödjer du dessutom National Geographic Societys ideella arbete i miljövård, forskning och utbildning.  

Resa Machu Picchu Peru
Pris
från
:
15 215 SEK
1902 SEK/dag

Resa Machu Picchu

8 dagar - startar i Lima, Peru

Denna 8 dagar långa resa i Peru bjuder på både kultur och historia men är också en perfekt introduktion till Machu Picchu

Pris
från
:
17 315 SEK
2474 SEK/dag

Safari Kruger Nationalpark

7 dagar - startar i Johannesburg, Sydafrika

Under sju dagar utforskar vi det spännande området i och kring Kruger. Vi söker efter elefanter, lejon och noshörningar i en av kontinentens främsta nationalparker samt i ett privat djurreservat.

Pris
från
:
18 890 SEK
1718 SEK/dag

Rundresa Sri Lanka

11 dagar - startar i Colombo, Sri Lanka

Rundresa Sri Lanka. En äventyrsresa på 11 oförglömliga dagar då vi utforskar ön Sri Lanka.

Pris
från
:
20 255 SEK
1447 SEK/dag

Rundresa Costa Rica

14 dagar - startar i San José, Costa Rica

Rundresa Costa Rica. Costa Rica kan uppfattas som litet men destinationen erbjuder stora äventyr. Denna två veckor långa resa tar dig till en frodig och spännande värld.