Människan har alltid lockats av att utforska världen med båt. Från världsomseglingar över mäktiga oceaner till forskningsresor på Amazonasfloden. Det är inte så konstigt att många väljer äventyrsresor med båt när två tredjedelar av jordens yta är täckt av vatten. Våra kryssningarna passar alla, från erfarna skeppare till nyfikna landkrabbor. Välkomna ombord!

Pris
från
:
11 540 SEK
1443 SEK/dag

Segla Kroatien - Dubrovnik till Split

8 dagar - startar i Dubrovnik, Kroatien

Oavsett om du längtar efter avkopplande eftermiddagar på däck eller tid att njuta av det lokala nattlivet så är denna kryssning ett mycket bra alternativ.

Pris
från
:
13 115 SEK
1874 SEK/dag

Segelresa Brittiska Jungfruöarna

7 dagar - startar i Tortola, Brittiska Jungfruöarna

Segla Brittiska Jungfruöarna - en av världens mest populära destinationer för seglare, och du behöver bara se dig omkring för att förstå varför.

Pris
från
:
14 165 SEK
2024 SEK/dag

Dhoni Kryssning Maldiverna

7 dagar - startar i Malé, Maldiverna

Kryssning Maldiverna. Vit sand, blå himmel och kristallklart vatten - kryssa fram bland Maldivernas spektakulära öar ombord en traditionell dhoni.

Pris
från
:
16 265 SEK
1808 SEK/dag

Kryssning Ganges - Flodbåt Indien

9 dagar - startar i Calcutta, Indien

Få resenärer har någonsin kunnat föreställa sig att uppleva Indien från vattnet på den berömda floden Ganges. Vi kliver ombord vår klassiska flodbåt i Frankka.

Pris
från
:
19 415 SEK
1942 SEK/dag

Resa Mekongfloden - Kryssning Flodbåt

10 dagar - startar i Siem Reap, Kambodja

Resa Mekongfloden - Kryssning Flodbåt. Denna äventyrsresa i Kambodja och Vietnam ger oss ett unikt perspektiv - från den mäktiga Mekongfloden.