Äventyr - uppgraderat! Att utforska handlar om att söka sig bortom horisonten på jakt efter nya upplevelser och att träffa människorna som lever där. Men äventyr behöver inte betyda att man ska ha det ruffigt under sin resa. Comfortäventyret tar dig till magiska platser i världen med ett upplägg där vi inte prutar på bekvämligheter eller livets goda ting.

Pris
från
:
15 215 SEK
1691 SEK/dag

Resa Kuba - Cuba Explorer

9 dagar - startar i Havanna, Kuba

Resa Kuba - Cuba Explorer - Under denna nio dagar långa äventyrsresa utforskar vi en sida av Kuba som få får uppleva.

Pris
från
:
17 409 SEK
1741 SEK/dag

Rundresa Borneo - Klassiska Borneo

10 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Rundresa Borneo - Klassiska Borneo. Res till Borneo och lämna stadslivet bakom dig. Vi tar oss in i Borneos frodiga djungel, nedför vackra floder och genom livliga byar.

Pris
från
:
19 194 SEK
2400 SEK/dag

Rundresa Chile och Argentina

8 dagar - startar i Santiago, Chile

Rundresa Chile och Argentina. Utforska Sydamerika då vi reser genom Chile och Argentina, från Santiago till Buenos Aires. Njut av Santiagos lokala kök, konst och skönhet.

Pris
från
:
20 990 SEK
2333 SEK/dag

Resa Peru Amazonas Flodbåtsäventyr

9 dagar - startar i Lima, Peru

Resa Peru - Kryssning Flodbåt i Amazonas. Hoppa ombord på vår flodbåt och upplev Amazonas med stil. Maten ombord är regional och ger en unik och utsökt känsla för den lokala kulturen.

Pris
från
:
33 590 SEK
2400 SEK/dag

Resa Machu Picchu och Flodbåt Amazonas

14 dagar - startar i Lima, Peru

Om du söker efter den perfekta kombinationen av land och flod är detta äventyrsresan för dig. Följ med på en resa till Amazonas där vi färdas ombord vår bekväma flodbåt.