Familjeäventyr Bali

Familjeäventyr Bali bjuder på bad och snorkling men också action-packade upplevelser.  Följ men på en familjeresa till Bali där vi vandrar på hängbroar bland trädtopparna, cyklar på landsbygden, paddlar på forsande vatten och utforskar risterrasser. 

Flyg till och från start- och slutstad ingår ej Visa alla avgångar
1 plats kvar
G
Avresa
Retur
06 Jul 2019
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
20 Jul 2019
4 platser kvar
G
Avresa
Retur
03 Aug 2019
6 platser kvar
G
Avresa
Retur
17 Aug 2019
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
28 Sep 2019
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
28 Dec 2019
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
11 Jan 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
18 Jan 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
04 Apr 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
11 Apr 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
18 Apr 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
04 Jul 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
11 Jul 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
18 Jul 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
08 Aug 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
26 Sep 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
03 Okt 2020
7+ platser kvar
G
Avresa
Retur
02 Jan 2021
Dag 1 Ubud: 

Om Swastiastu! Välkommen till Ubud, Balis konst- och kulturcentrum, som nyligen blivit känt genom Hollywoodfilmen "Eat Pray Love". Ditt äventyr börjar med ett välkomstmöte klockan 18.00. Närmare information om möte får ni i receptionen. Om ni inte kan ordna ett flyg som landar i tid för välkomstmötet kan det vara bra att anlända en dag tidigare, så att ni kan närvara på mötet. Vi hjälper er gärna att boka extra övernattningar. Om ni anländer tidigt så är Ubud ett fantastiskt ställe att uppleva magin som har gjort Bali till ett sådant populärt resmål. Du kanske kan utforska museet Blanco Renaissance, Puri Lukisan-museet, någon av de många hinduiska templen eller Puri Saren Agung på djupet.

Dag 2 Ubud: 

Morgonens äventyr tar dig ut ur stan och upp bland grenarna i den frodiga skogen i Bali Treetops Adventure Park. Här i en av öns största botaniska trädgårdar går vi på hängbroar från träd till träd. Utmana dig själv uppe bland grenarna med en variation av spindelnät, Tarzanhopp, flygande hundar, flygande gungor och många andra roliga utmaningar - kom ihåg att det finns olika svårighetsgrader på dessa kurser så både vuxna och barn kan ha roligt. Vi tar en snabbvisit till Pura Danau Bratan, en tempelgård som ligger rofullt vid en lugn sjö. Håll kameran redo då platsen skapar stämningsfulla scenerier beroende på vädret. Kanske har du turen att fånga en ljusglimt som bryter sig fram genom bergen bakom platsen, bevittna dimma som rullar över dennärliggande jungeln eller till och med fånga det perfekt spegellika vattnet en vindstilla dag.
När vi kommer tillbaka till Ubud har vi egen tid att koppla av.

Dag 3 Candidasa: 

Ta en kort tur ut från Ubud för ett uppiggande forsränningsäventyr där vi åker snabbt nedför en 11 kilometer (7 mile) lång flodsträcka. Navigera på en 2-timmarstur genom forsar i klass II och klass III medan ni tar in en bakgrund av urtida regnskogar, skuggiga raviner och lugna risfält. När utflykten väl kommer till sitt slut så se till att få tillbaka värmen med en dusch innan reasan fortsätter mot Candi Dasa senare på eftermiddagen. Spendera lite egen tid med att vandra runt i staden. Kanske koppla av vid en lagun, ta en simtur i de inbjudande vattnen eller utnyttja de fantastiska snorklingsmöjligheterna

Dag 4 Candidasa: 

Nästa steg av äventyret tar dig från att promenera upp på en cykel för en fantastisk tur genom den balinesiska landsbygden. Här cyklar du förbi behagliga, perfekta bildliknande jordbrukslandskap fyllda av risodlingar och jordnötsplantage, potatis, frukter och blommor på en sträcka som spänner över uppskattningsvis 27 kilometer (17 miles) - lyckligtvis för dig är det nästan bara nedförsbacke. Stanna till vid White Sand Beach, en mysig liten vik med bra utsikt över havet. Plaska lite i vattnet och tvätta av dig efter en lång tur, njut av en lunch innan du tar dig tillbaka till Candi Dasa. Ett supportfordon kommer att resa med gruppen under cykelturen för de som önskar sig en paus. Hjälmar finns att tillgå, men om du föredrar det, ta gärna med en hemifrån. Beräknad färdtid: 2-3 timmar.

Dag 5 Amed: 

Vi lämnar Candidada och beger oss till risfälten för att börja vår risplatåvandring. Vandra genom landsbygd och risfält bakom Tirtagangga Water Palace och byn i nästan 2 timmar. Din guide kommer att förklara för dig hur viktigt det är med vatten för balinesiska människor vars försörjning består av jordbruk. Vandringen är huvudsakligen platt även om du bör förvänta dig ett visst mått av utmaningar uppför backarna.

Vattenpalatset Tirta Gangga är en labyrint av pooler och fontäner omringade av en lummig trädgård, stenuthuggningar och statyer. Trädgårdarna designades och konstruerades 1948 av Anak Agung Anglurah Ketut Karangasem (1887-1966), som var den sista Rajan (kungen) av Karangasem. Slottets mittpunkt är en fontän i elva våningar. På eftermiddagen kommer vi att dra iväg och fortsätta genom den lummiga landsbygden till Amed, en lång kustremsa med fiskebyar på östra Bali, som trängs längs en rad stenbeströdda stränder. Med kullarna täckta av palmer i bakgrunden och med det inbjudande vattnet som sakta skvalpar mot stranden framför kanske du vill utnyttja de excellenta snorklingsmöjligheterna medan du är här. Med det sagt, så kan det långsamma tempot och det undersköna landskapet också lämpa sig perfekt för att sola - luta dig gärna tillbaka och koppla av resten av dagen om du vill.

Dag 6 Amed: 

Efter frukost tar vi oss till vattnet. Vi träffar vår snorklingsguide som kommer att ta gruppen till två destinationer längs kusten - platsen kommer att bero på tidvattnet och gruppens snorklings- och simförmågor/erfarenheter. Platser att stanna på kan inbegripa: korallbukten Jemeluk, ett japanskt båtvrak eller båtvraket USS Liberty i Tulamben. Tillbaka i Amed kommer vi att ha egen tid för en avkopplande promenad längs stranden eller till och med för lite yoga.

Dag 7 Seminyak: 

När vi lämnar Amed har vi en fyra timmars tur mot Seminyak, resans slutdestination. Seminyak - en exklusiv, avslappnad strandstad med öppna stränder, märkliga byggnader, och fler spas, massager och behandlingar än du kan räkna. Checka in på ditt hotell och utforska staden. Koppla av vid poolen, shoppa lite och samla ihop familjen för en sista middag innan hemfärd.

Dag 8 Seminyak: 

Detta är den sista dagen på din resa och inga fler aktiviteter står på schemat. Ni kan också överväga att boka ytterligare några nätter för att få ut det mesta av Saminyaks härliga strandliv.

Har du några frågor?
Fysik
Kultur
Start stad 
Ubud
Slut stad 
Seminyak
Turkod 
TIFA
Boende 
Hotell (7 nätter)
Mat 
7 frukostar
Transport 
Privat mini van/buss
Gruppen 
Max 16 personer
Ålder 
Från 10år
Gruppledare 
Engelsktalande turguide, lokala guider
Ej inkluderat 
Flygresan till och från start- och slutstad ingår ej i turpriset.