Underbart annorlunda, det finns inget land som Indien. Rest mycket? Oavsett hur mycket du har rest och hur många länder du har besökt, när du först anländer i Indien kommer det att slå dig som en stormby; en orkan av ljud, dofter och färg där ingenting är som det verkar. En äventyrsresa till Indien avslöjar ett land som är både fascinerande, exotisk, spännande och mystiska men ibland frustrerande, förvirrande och kaotisk. Slappna av, ta det lugnt, ha tålamod, och le så kommer Indien att öppna upp sig för dig och visa sin fantastiska prakt. Se alla våra äventyrsresor.

Pris
från
:
6 605 SEK
826 SEK/dag

Rundresa Indien - Gyllene Triangeln

8 dagar - startar i Delhi, Indien

Rundresa Indien - Gyllene Triangeln. Denna komprimerade äventyrsresa i Indien kommer att introducera dig till tre mycket olika städer i norr och den färggranna landsbygden i Rajasthan.

tre_indiska_kvinnor_i_saris
Pris
från
:
9 660 SEK
966 SEK/dag

Familjeäventyr Indien

10 dagar - startar i Delhi, Indien

Familjeäventyr Indien. Ta med hela familjen på ett oförglömligt äventyr till karismatiska Indien, en plats full med färgranna människor, gudomlig mat och fantastiska landskap.

Pris
från
:
16 265 SEK
1808 SEK/dag

Kryssning Ganges - Flodbåt Indien

9 dagar - startar i Calcutta, Indien

Få resenärer har någonsin kunnat föreställa sig att uppleva Indien från vattnet på den berömda floden Ganges. Vi kliver ombord vår klassiska flodbåt i Frankka.

Pris
från
:
23 615 SEK
844 SEK/dag

Stora Rundresan Indien

28 dagar - startar i Delhi, Indien

Stora Rundresan Indien - Följ med på en omfattande rundresa i Indien där du får uppleva allt från Taj Mahals vackra symmetri till de oförglömliga vattenvägarna i Kerala.

Pris
från
:
28 340 SEK
1668 SEK/dag

Resa Indien och Nepal

17 dagar - startar i Delhi, Indien

Utforska Indien och Nepal. Under vår 17 dagar långa äventyrsresa utforskar vi norra Indiens berömda Gyllene triangel och njuter av kvalitetstid mitt i hjärtat av Nepalesisk kultur.