Följ med på en resa till Galapagosöarna, spektakulära, isolerade och hem till den berömda Galapagossköldpaddan. Dessa vulkanöar, kända genom Charles Darwins anteckningar, känns sannerligen som en väldigt unik värld. Upplev en äventyrsresa där sjölejon rullar i vågorna, marinleguaner vilar i solen, hammarhajar patrullerar vattnen och blåfotade sulor dyker mot havsytan. Numera lockar övärlden Galapagos en jämn ström av moderna äventyrare. Den närkontakt man får med djurlivet på Galapagos kan lätt konkurrera med safariupplevelser i Afrika.

Pris
från
:
18 015 SEK
2252 SEK/dag

Familjeäventyr Galapagosöarna

8 dagar - startar i Quito, Galapagos

Familjeäventyr Galapagosöarna - Vill ni ge barnen en snabbkurs i exotiskt djurliv? Vad kan då vara bättre än att besöka "Darwins arena" Galapagosöarna?

Galapagos-Ecuador-Skoldpadda-Hoglandet-Santa-Cruz
Pris
från
:
20 590 SEK
2288 SEK/dag

Resa Galapagos - Landäventyr

9 dagar - startar i Quito, Galapagos

Följ med på en äventyrsresa till Galapagos där vi väljer att bo på hotell samt två nätter på ett pensionat som drivs av ett lokalt samhälle på ön Floreana.

Pris
från
:
23 680 SEK
3383 SEK/dag

Resa Galapagos - Yacht Yolita - Land och Hav

7 dagar - startar i Quito, Galapagos

Resa Galapagos - Yacht Yolita - Land & Hav. Under fem spännande dagar utforskar vi Galapagos skärgård och njuter av stränder, historia och ett fascinerande naturliv.