Våra expeditioner tar dig till vår planets mest extrema platser, Antarktis och Arktis. Studera det unika djurlivet och det mäktiga vita landskapet med isberg och frusna sund. Känn ruset i kroppen när du sätter ner foten på en av världens mest avlägsna och isolerade områden. Upplev det briljanta naturfenomenet och skapa dig en uppfattning av storleken på våra polarregioner. Läs mer om vårt Expeditions fartyg här!

Sale-10 %
Expeditioner
Pris
från
:
30 231 SEK
3779 SEK/dag

Resa Svalbard

8 dagar - startar i Longyearbyen, Svalbard

Resa Svalbard. Från närkontakt med mäktiga isberg och glaciärer till ett unikt utbud av fascinerande djur. Höjdpunkterna avlöser varandra under vår resa.

Sale-10 %
Expeditioner
Pris
från
:
42 516 SEK
3866 SEK/dag

Resa Svalbard med fördjupning

11 dagar - startar i Longyearbyen, Svalbard

Resa Svalbard med fördjupning ger dig tre extra dagar att utforska Arktis. Vi skannar av is och tundra för att få syn på isbjörn i det vilda.

Expeditioner
Pris
från
:
56 165 SEK
3745 SEK/dag

Resa Svalbard, Grönland och Island

15 dagar - startar i Longyearbyen, Norge

Expeditionen tar oss från Spetsbergen via Grönland och Island. Vi följer isens kant medan vi spanar efter djurliv i horisonten.

Fartyg G Expedition Antarktis isberg
Expeditioner
Pris
från
:
66 140 SEK
6013 SEK/dag

Resa Antarktis

11 dagar - startar i Ushuaia, Antarktis

Resa Antarktis. En äventyrsresa utan dess like. Antarktis är allt annat än en vit värld av ödslighet. Följ med på en unikt expedition till en värld av enorm omfattning och visuell prakt.