Aktiv

Resa Patagonien Multisport

Resa Patagonia Multisport. Detta är en aktivt och varierad äventyrsresa som får dig att vandra, paddla och cykla över stora delar av Patagonien. Det oförglömliga landskapet i Torres del Paines nationalpark fyller bakgrunden under dina aktiviteter.

Flyg till och från start- och slutstad ingår ej Visa alla avgångar

Det finns tyvärr inga turer som matchar din sökning

Dag 1 Santiago: 

Anländ valfri tid.

Dag 2 Santiago/Puerto Natales: 

Transfer till flygplatsen i Santiago och vidare med flyg till Punta Arenas. Vi fortsätter till Puerto Natales för att övernattning.

Dag 3 Puerto Natales (F): 

Denna morgon tar vi en cykeltur längs lederna kring Laguna Sofia. Under eftermiddagen har vi egen tid att utforska stan och förbereda oss på kommande vandring.

Dag 4 Puerto Natales/Torres del Paine (F, L, M): 

Idag ger vi oss av på vår 6-dagar långa expedition längs den berömda W leden i Torres del Paine Nationalpark där vi campar under stjärnorna. Vi startar den 62km långa rutten genom att ta oss till foten av Las Torres för att se de tre dramatiska tornen med den turkosa lagunen nedanför.

Dag 5 Torres del Paine nationalpark (F, L, M): 

Här vaknar man omgiven av ett magiskt vackert landskap. Efter frukost fortsätter vi vandringen längs W leden, över Painefloden och genom gräsfält. Vi stannar för att bilder av bergen som reflekteras i Nordenskjöldsjön innan vi fortsätter till vårt läger för natten.

Dag 6 Torres del Paine nationalpark (F, L, M): 

Idag vandra vi till utkiksplatsen i French Valley för att uppleva hur hela bergskedjan sprider ut sig i nationalparken. Insup hur de dramatiska kontrasterna mellan grönt och grått målar landskapet.

Dag 7 Torres del Paine nationalpark (F, L, M): 

Vår sista dag på vandringen leder oss till Grey Lake och utkiksplatsen över Grey Glacier. Blicka ut i fjärran och beundra omfattningen av denna enorma glaciär. På eftermiddagen paddlar vi med kajaker ut på sjön till Grey Glacier.

Dag 8 Torres del Paine nationalpark (F, L, M): 

Njuta av en ledig dag i Torres del Paine nationalpark. Om du vill vandra mer så kan du utforska Grey glaciären under en glaciärvandring.

Dag 9 Torres del Paine nationalpark/Puerto Natales (F, L, M): 

Vi fortsätter vandra, idag till sjön Pehoe. Vi tar en pittoresk båtresa över sjön samtidigt som vi njuter av dagens prestation.

Dag 10 Puerto Natales (F): 

Avresa valfri tid.

Har du några frågor?
Start stad 
Santiago
Slut stad 
Puerto Natales
Turkod 
SCAP
Höjdpunkter 
Vandra i Torres del Paine nationalpark, cykla ut till Laguna Sofia, paddla kajak längs Grey Glacier, cykla bland topparna i Patagonien.
Boende 
Hotell (4 nätter), camping (5 nätter).
Mat 
8 frukostar, 5 luncher, 5 middagar.
Transport 
Lokalbuss, van, cykel, flyg, kajak, båt, vandring.
Gruppen 
Max 16, snitt 12
Gruppledare 
Engelsktalande turguide, utbildad bergsguide i Torres del Paine, lokala guider.
Extra budget 
Räkna med USD 175-230 för måltider som ej ingår.
Ej inkluderat 
Flyg till och från start- och slutstad ingår ej i priset.