Välkommen till djungeln. En äventyrsresa till ett av de minst utforskade områdena på vår planet. Nämner man Borneo så frammanar det bilder av urtidsregnskog, isolerade stamfolk och sällsynt exotisk flora och fauna. Under din resa till Borneo kan du passa på att bestiga Sydostasiens högsta berg, Mt. Kinabalu, söka efter världens största blomma och lära dig om gamla traditioner från öns headhunterstammar. 

Pris
från
:
14 369 SEK
1307 SEK/dag

Familjeäventyr Borneo

11 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Familjeäventyr Borneo - Följ med på ett Familjeäventyr till Borneo och upplev alla spännande höjdpunkter i regionen. En magisk resa där vi utforskar naturens underverk i tropiska Sabah.

Pris
från
:
17 871 SEK
1490 SEK/dag

Resa Borneo - Sabah

12 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Resa Borneo - Sabah Adventure. En äventyrsresa genom Sabah där vi får uppleva ett gåtfullt land med ett enormt vackert naturliv och sällsynta djur.

Pris
från
:
19 313 SEK
1932 SEK/dag

Rundresa Borneo - Klassiska Borneo

10 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Rundresa Borneo - Klassiska Borneo. Res till Borneo och lämna stadslivet bakom dig. Vi tar oss in i Borneos frodiga djungel, nedför vackra floder och genom livliga byar.

Pris
från
:
19 560 SEK
1398 SEK/dag

Äventyrsresa Borneo

14 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Detta är resan för äventyraren som vill se så mycket som möjligt av Sabah, under två veckor, utan att bestiga toppen av Mt. Kinabalu. Ta ett dopp i grottorna i Gunung Mulu nationalpark.

Pris
från
:
30 849 SEK
1469 SEK/dag

Rundresa Borneo - Sarawak och Sabah

21 dagar - startar i Kuching, Borneo

Rundresa Borneo. Föreställ dig en plats som är spirituell och vild, färggrann och mystisk, och full med spännande hemligheter - detta är Vackra Borneo!