Välkommen till djungeln. En äventyrsresa till ett av de minst utforskade områdena på vår planet. Nämner man Borneo så frammanar det bilder av urtidsregnskog, isolerade stamfolk och sällsynt exotisk flora och fauna. Under din resa till Borneo kan du passa på att bestiga Sydostasiens högsta berg, Mt. Kinabalu, söka efter världens största blomma och lära dig om gamla traditioner från öns headhunterstammar. Se alla våra äventyrsresor.

Pris
från
:
15 488 SEK
1408 SEK/dag

Familjeäventyr Borneo

11 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Familjeäventyr Borneo - Följ med på ett Familjeäventyr till Borneo och upplev alla spännande höjdpunkter i regionen. En magisk resa där vi utforskar naturens underverk i tropiska Sabah.

Pris
från
:
20 465 SEK
1462 SEK/dag

Äventyrsresa Borneo

14 dagar - startar i Kota Kinabalu, Borneo

Detta är resan för äventyraren som vill se så mycket som möjligt av Sabah, under två veckor, utan att bestiga toppen av Mt. Kinabalu. Ta ett dopp i grottorna i Gunung Mulu nationalpark.

Pris
från
:
31 710 SEK
1510 SEK/dag

Rundresa Borneo - Sarawak och Sabah

21 dagar - startar i Kuching, Borneo

Rundresa Borneo. Föreställ dig en plats som är spirituell och vild, färggrann och mystisk, och full med spännande hemligheter - detta är Vackra Borneo!

Borneo Malaysia pygmeelefanter
Pris
från
:
33 380 SEK
2782 SEK/dag

Rundresa Borneos Höjdpunkter

12 dagar - startar i Kuching, Borneo

Låt vår 12-dagars äventyrsresa till de ovanliga och otroligt inspirerande landskapen på Borneo väcka liv i ditt inre djur.