Äventyrsresor Australien

Söker du mångfald? En resa till Australien bjuder på klarblå himmel, röda öknar och gröna våtmarker. Följ med på en äventyrsresa till ett land som bjuder på mäktiga kontraster och ett kalejdoskop av lysande färger. Australien, världens minsta kontinent, lockar med allt från korallrev till snöbeklädda berg. Kryssa fram mellan livliga kuststäder och mångkulturella storstäder, njut av en BBQ och något drickbart från Australiens vindistrikt. Se alla våra äventyrsresor.

Uluru vid solnedgång
Pris
från
:
30 230 SEK
2520 SEK/dag

Resa Melbourne - Ayers Rock via Great Ocean Road

12 dagar - startar i Melbourne, Australien

Åk med på en resa som går från Melbourne till Ayers Rock Uluru, via The Great Ocean Road. På den här äventyrsresan får vi uppleva en mycket fascinerande del av stora Australien.

Stora barriärrevet
Pris
från
:
30 440 SEK
2175 SEK/dag

Resa Australiens Östkust

14 dagar - startar i Cairns, Australien

Åk med på en resa längs Australiens östkust. Under det här 14-dagars äventyret tar vi verkligen vara på tiden och blandar östkustens alla höjdpunkter men utforskar också det mindre upptäckta.

Nya Zeeland glaciär dalgång
Pris
från
:
79 265 SEK
3447 SEK/dag

Resa Australien och Nya Zeeland

23 dagar - startar i Sydney, Australien

Rundresa Australien & Nya Zeeland. Australien eller Nya Zeeland? Passa på att utforska båda under vår 23 dagars äventyrsresa. Vi tar oss fram med hjälp av flyg, tåg och båt.