Äventyrsresor med Carpe Adventures

Carpe Adventures är en unik resebyrå med passion att skapa spännande och intressanta upplevelse- och äventyrsresor runt om vår planet. Vi har en genuin önskan att erbjuda dig den allra bästa reseupplevelsen, oavsett destination. Carpe Adventures arrangerar och säljer äventyrsresor, expeditioner, safarin och skräddarsydda rundresor över hela världen. Vår målsättning är att du ska få utforska och uppleva en destination på riktigt, komma nära och återvända hem med oförglömliga minnen från din resa. 

Resa Solo - Singelresor

Res Solo - men aldrig ensam. Konceptet är fantastiskt! Du betalar endast för din del i dubbelrum eller hytt och vi ordnar en rumskamrat åt dig. Hela upplägget med singelresor bidrar till en härlig gruppdynamik med en salig blandning av par, familjer, vänner och soloresenärer av olika nationaliteter. Du kommer definitivt att träffa nya vänner från olika håll i världen, vilket är ett äventyr i sig. Vi välkomnar soloresenärer på alla våra spännande äventyrsresor. 

Unika Resor - Skräddarsydda Äventyr

Det finns tillfällen i livet då man vill fira något speciellt, delta i ett visst evenemang eller planerar att resa i ett större sällskap. Inga problem! Vi använder vår erfarenhet och kompetens för att skräddarsy en unik resa som uppfyller dina önskemål. Den som vill kan kombinera våra färdiga äventyrsresor med en skräddarsydd förlängning. Det går även bra att använda våra gruppresor som inspiration när man utformar sin egen drömresa. Vi hjälper företag, föreningar och skolklasser med skräddarsydda resor över hela världen. Dessutom så kommer vi gärna ut och hälsar på er, berättar om resan och svarar på frågor.   

Äventyrsresor - National Geographic Journeys

New block

National Geographic Journeys bjuder på en suverän kombination av imponerande sevärdheter, praktiska erfarenheter, egen tid och tillfällen att skapa äkta och personliga kontakter med människor vi möter under resan. Utforska majestätiska Machu Picchu i Peru, förundras av heliga stupan Boudhanath i Nepal eller studera isbjörnarna i deras naturliga habitat tillsammans med en naturforskare från Polar Bears International i Churchill, Kanada. Tillsammans med National Geographic och vår partner G Adventures erbjuder vi 82 unika National Geographic Journeys. Varje äventyr inkuderar exklusiva upplevelser som gör resan extra minnesvärd. Följ med oss på en upptäcktsresa utformad av National Geographic.